rabarberu kūka

Saauguši rabarberi. Lūdzu iesakiet kādu vienkārši pagatavojamu, bet garšīgu rabarberu kūkas recepti.
Re: rabarberu kūka

Gatavais maisījums "Ātrā kūka".
Re: rabarberu kūka

Paskaties Cālis.lv, Virtuve - tur pie saldajiem ir plātsmaizes , kārtojumi, šarlotes ar rabarbariem. Bija tāda vienkārša mīkla ar kefīru, visu samaisa un virsū liek ābolus vai raberberus. Ātri un garšīgi.
Re: rabarberu kūka

Tostermaize uz taas sagriezts rabarbers, ola, kreejums un cukurs- viss kopaa paari un iekshaa cepeshkraasnii. 15. min. viss ir gatavs :) Mamma agraak brokastiis gatavoja un nosauca par aatro rabarbera kuuku :)
Re: rabarberu kūka

Mazai formai (tortes lieluma) ņem 1 olu, pusglāzi vai mazāk cukura, 1 paciņu sviestu - visu samaisa, un tad pievieno miltus tiktāl, lai normāli no rokām nonāk, bet lai mīkla ir mīksta un vijīga. Pannu iesmērē ar taukvielām, iekaisa miltus un tad iemīcā to mīklu tur vienmērīgā kārtā. Pa virsu liek rabarberus, kas sagriezti un sajaukti ar cukuru, olu, krējumu un kanēli. Cep apmēram 200 grādos 40 minūtes. Ja ir lielā panna, tad to pašu mīklu vajag 2x vairāk.
Re: rabarberu kūka

kreejumu - saldo vai skaabo?
Re: rabarberu kūka

Rabarberu placmaizes recepte (var ari ar aboliem). Kopa pagatavoshana bez cepshanas aiznem kadas 15min. Panemam milti 400gr. (man ir tada merkarote 100mll. nemu tadas 4, bet taja recepte ko izlasiju rakstits 2 glazes) 3 olas, kefirs viena glaze (200mll.) cukurs vien glaze (200mll.) vanilas cukurs pec garshas un pustejkarote soda. Miklu taisu vienmer ar mikseri, manamir tadi uzgali ka spirales garas ar tiem vienkarshi super var miklu uztaisit un viegli. Mikla no sakuma bus mazi kunkulishi, bet nebaidieties ja ar mikseri tad vinji visi pazudis. miklai jasanak taka skabam krejumam, vopshem vinju var ieliet forma neviss jaliek ar karoti. Shir miklas daudzums pietiek uz vienu apalo formu diametra apmeram 20cm. Kamer mikla stav (gatavojas cepshanai) sagriezham rabarberus un apberam nedaudz ar cukuru lai sula iziet. Sasmerejam formu ar margarinu vai sviestu un tad lejam ieksha miklu un beram pa virsu rabarberus. rabarberi pat nedaudz taka iesliks ieksha, bet tas tikai padara placmaizi gardaku un liekam krasni pa vidu uz 220 gradiem apmeram. Es cepshanas laiku nezinu pec kadam 20-30 minutem tik paskatos kad malinja tada riktiga bruna (var ar naziti atlocit paskatities) uzsmerejeu krejumu sajauktu ar cukuru un uzberu pa virsu kaneles tad lieku uz viss aukstako rezimu palikni lai cepjas vairak auksha nevis apaksha. Un pcepjam vel nedaudz tad izvelkam un gaidam kad atdzisis un tad edam ar pienu vai teju. Un garshigak ir kad ta apaksha tada riktigi apcepta.
Re: rabarberu kūka

Visvieglākais veids - nopērc maximā "tešla" saldēto mīklu, rabarberus sajauc ar krējumu, cukuru, kanēli, biški klāt kartupeļu cieti, visu uz tešlas virsū, un cep.
Re: rabarberu kūka

Man gan vienkaarshaakais veids shkjiet tieshi ar maizi jeb tostermaizi...nekas nav jaatsaldee, jaaizripina utt.
Skaabais kreejums bija domaats :)
Un peecaak nekas nav jaagriezh gabalinjos utt. "mazie mini fiksie rausiishi".
Re: rabarberu kūka

Šī ar garantiju būs ļoti garšīga:
2 olas
100g cukurs
100g sviests
100g biezpiens (var arī vairāk)
apmēram glāze miltu
0.5tējk. sodas
Visu sajauc, patur kādu pusstundiņu ledusskapī, tad masu (jābūt diezgan ķepīgai) liek formā, pa virsu rabarberus (vai ābolus, vai konservētus persikus, ananāsus), pārlej ar sakultu olu+krējumu un cep, kamēr gatavs. Mēli var norīt.
Re: rabarberu kūka

vel elemetaraka recepte - 3 glazes kefira, 3 glazes manna, 3 glazes cukura (es lieku drusku mazak), sodas druscins, beigas visam forma pari sakarto rabarberus kaudzem :) parasti mazajai formai ar 3 gabaliem atliku likam un nammi pec 30 minutem!
Re: rabarberu kūka

Tikai tai mīklai ar mannā jābūt apakšā plānai,savādāk prasta garša no tā mannā un jāapcep ļoti brūnu no apakšas to mannā,nesen mēģināju.Pietiek pilnīgi jaucot visu pa glāzei ņemt ja nav baisi liela tā panna.
Re: rabarberu kūka

mja, ja rabarberu par maz vai jebka no augliem, tad kuka sanak tada pasausa, tiesa!
Re: rabarberu kūka

qwerty x ieteiktaa tieshaam ir baigaa njamma! vakar uzcepu, apeedaam uzreiz :)
Re: rabarberu kūka

3olas,1glcukura,2gl miltu,bi;sķis sodas,apm.1.5gl.rabarberu.visu vienā masā veidnē iekšā.to gan der ietaukot un izkaisīt ar mannu.vieglāk dabūt ārā
Re: rabarberu kūka

kapec neviens neraksta kada veida krejums skabs vai salds
Re: rabarberu kūka

kapec neviens neraksta kada veida krejums skabs vai salds
Re: rabarberu kūka

Protams, ka skābs.
Re: rabarberu kūka

Viena glāze milti
Viena glāze cukurs
3 olas
Saputo, aplaiza miksera detaļas, un vēl mazliet ar pirkstu izķeksē no bļodas;
Ietauko veidni, bik apber ar mannā maliņas;
Ielej mīklu;
Saber pa virsu rabarbarbarberus (vai arī ābolus);
Rababeriem var bik cukuriņu vēl uzkaisīt.
Cep vidējā temperatūrā, kamēr gaiši brūna.
Nenormāli vienkārša :)
Re: rabarberu kūka

pankuku mikla(biezo kefira), pa virsu sagriezti rabarberi, vel pa virsu uzliets maisijums no olas(-am), krejuma, cukura
Re: rabarberu kūka

qwerty x....Supperr, garšīga, Paldies par šo receptīti vienkāršo, bet gāāāršīigo!!!
Re: rabarberu kūka

Vienkārša rec.
1 gl. cukura
2 olas
1 gl. kefīra vai paniņas
2 gl. milti
0.5 tējk. sodas
Visu sajauc, virsū uzber rabarberus, cep un baudi!
Re: rabarberu kūka

Es ari norakstiju qwerty x recepti, pamēģināšu ar persikiem.
 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
  
 
DELFI darbs
INFORMĀCIJAS DROŠĪBAS VADĪTĀJS/-A
OpusCapita
Konkurss beidzas 2014-08-15

Darbinieku meklēšana 
TŪKSTOŠIEM vakanču 
Klientu apkalpošanas speciālists/-e (dāņu, zviedru vai norvēģu valoda)
Starptautisks uzņēmums

Vakance Tev!
Vadītāju vakances 
DELFI ceļojumi
Kontakti | Atsauksmes | Par Delfi | Komentāri portālā | Lietošanas noteikumi | Reklāma@DELFI | RSS | mDELFI | Delfi.ee | Delfi.lt | Delfi.ua
Copyright © AS DELFI. All rights reserved.