Cepts biezpiens

Gaļas taukos apcepu sīpolus un lieku cepties biezpienu. Tas tā kā izšķīst un izveidojas mīksta, rūgtena putra.

Kāpēc tas nesavilkās kunkuļos, nesanāca stingrs vai pat mazliet staipīgs, bet izkusa smilšainā putrā? Tas ir atkarīgs no biezpiena?
Re: Cepts biezpiens

Tas no draņķa kas pievienots biezpienam.Labāk cept biezpienu kas nedaudz pastāvējis un ir sauss.
Re: Cepts biezpiens

Ja tas ir lauku biezpiens, tad visticamāk vājpiena vai nu arī pilnīgi svaigs. Ja normāls, mazliet pastāvējis biezpiens tiek cepts, tad tas ir kunkuļains un staipīgs.... Garšīgi. Značit- vai nu par liesu vai nu par svaigu.

Ja cepi lielveikala biezpienu, tad brīnuma nekāda. Tur taču visādas burvju vielas saliktas, lai biezpieniņš nesabojātos un labi garšotu.... :)

Galu galā, arī no lielveikalu piena nevar īstu rūgušpienu dabūt - veikala piens nerūgst, bet gan drīzāk pūst.... :(
Re: Cepts biezpiens

Arī vājpiena biezpiens, ja tas tiešām ir LAUKU, paliek smuki staipīgs sildot.
Re: Cepts biezpiens

Ak, un es domāju, ka tas labs biezpiens ir: sveramais Degoles pienotavas biezpiens Vidzemes tirgū...
Re: Cepts biezpiens

Paturi dažas dienas! Par svaigu, tiešām varbūt. :)
Re: Cepts biezpiens

Ļoti labi var sacept Degoles presēto biezpienu.
 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
  
 
DELFI darbs
INFORMĀCIJAS DROŠĪBAS VADĪTĀJS/-A
OpusCapita
Konkurss beidzas 2014-08-15

Darbinieku meklēšana 
TŪKSTOŠIEM vakanču 
Klientu apkalpošanas speciālists/-e (dāņu, zviedru vai norvēģu valoda)
Starptautisks uzņēmums

Vakance Tev!
Vadītāju vakances 
DELFI ceļojumi
Kontakti | Atsauksmes | Par Delfi | Komentāri portālā | Lietošanas noteikumi | Reklāma@DELFI | RSS | mDELFI | Delfi.ee | Delfi.lt | Delfi.ua
Copyright © AS DELFI. All rights reserved.