vafeļu panna plānā

Vai kāds/kāda ir redzējis veikalos vafeļu pannu, ar kuru var izcept plānās pankūkas? Plānās!
Re: vafeļu panna plānā

plaanaas vafeles jau laikam ?
Re: vafeļu panna plānā

ar vienu pannu var izcept plānās UN biezās vafeles. Viss atkarīgs no mīklas. Receptes ar meklētāju sameklē tepat, receptes.lv vai calis.lv.


:)
Re: vafeļu panna plānā

Es biju domājui tādas lielas vafeļpannas, kurās izcepto vafeli var satīt tūtiņā un pēc tam pildīt:((
Nekur Rīgā un arī citās Latvijas pilsētās nevaru atrast.
Re: vafeļu panna plānā

Ir redzētas Severin ražojuma - apaļas, tik pat mazas, kā sirsniņpannas. Maksā apm. 12 Ls. Redzēju Siguldā veikalā Elvi, iekš "Raibā suņa"
Kalipso

KAlipso - diez, kā ar vienu vafeļpannu var uzcept gan pufīgās, gan kraukšķigās??? Pastāsti lūdzu, kā piespiest veco krievu laika vafeļpannu uzcept centimetru biezas vafeles? Vai jātur pusatvērta? :)) un kā ar sirsniņpannu dabūt plānās?
Re: hm@

man ir tieši vecā krievu vafeļpanna. Un cepu tajā plānās un biezās, pufīgās vafeles. Viss atkarīgs no mīklas. Jā, biezo mīklu lejot iekšā, panna paveras vaļā, tas nav bīstami tavai dzīvībai.

:)

Un kraukšķīgajām vafelēm man mājās ir recepte. Varu vakarā ielikt. Ar sirsniņpannu arī var dabūt dažāda biezuma/plānuma vafeles.
Re:

Nopietni? tad es savu sirsniņpannu pilnīgi noteikti atdošu prom:) Man labāk garšo krauksķīgās, bet to sirsniņpannu turēju katram gadījumam, ja nu sagribās kādam cept. :):)
Re:hm@

vakarā ielikšu recepti.
nemet prom sirsniņpannu, varbūt kraukšķīgā recepte derēs arī tai.
Re:

ā, nuparatsās receptes man ir, vienīgi, ja tu ieliktu tādu , kas paredzēta pufīgām vafelēm priekš plānās pannas.
Bet sirsniņpannu tomēr atdošu - man viņa nepatīk:):) briesmīgi lēni cep..
Re: hm@

nu pufīgajām mīkla man ir: izkausē sviestu (~1.pac, 200 gr), saputo 5-6 olas un 1 glāzi cukura, pieliek sviestam un iejauc milstus (2 glāzes, uz aci). Mīklai jābūt pabiezai. Sodu neesmu likusi klāt, nezinu, vai vafelēm to liek. Var jau mēģināt. Šādas vafeles sanāk mīkstas, bet soda varētu piedot pufīgumu. Pienu nekad nelieku, bet zinu, ka citi liek klāt pienu.
Re:

un tu goda vārds lej šito plānajā pannā ar rūtiņām un spied vāku virsū? Labi, es piekopēšu tavu recepti pie savām un kādreiz izmēģināšu! Skaties tu man, ja nebūs labi un tecēs pa malu laukā:):):)
Re:

vislabākā zīme, ka vafele būs garšīga ir garšīga mīkla. Kad biju maza, varēju ēst mīklu vien.

:))))
Re:

Protams, katrai kūkai un keksam un mīkstajām vafelēm mīkla jātaisa vairāk, jo jārēķinās ar apēšanu:):)
Vienīgā "neēdamā" mīkla, no kuras kaut kas superīgs sanāk, laikam ir siera vafelītes.
Re:

Recepte: 1 ola, 50 gr. cukura, 250 gr piena, 50 gr. silta sviesta, 125 gr. miltu. Visu saputo un cep. Proporcijas ir svarīgas.

Izrādās, ka tomēr esmu cepusi ar pienu.

:)
Re:

nu, paldies! gan kaut kad izmēģināšu!
Re:

mja esmu gan redzeejusi!! divi plus veikala
Re:

...ko jūs saspringstat ap tām pannām ,galvenais komponents jau ir pati cepējiņa-jo pufīgāka ,jo labāk ,tās plānās ar kādreiziņ noder...
 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
  
 
DELFI darbs
Reģionālais tirdzniecības pārstāvis/-e/menedžeris/-e
Kurt Koenig Celtniecības Mašīnas Latvija

Vakance Tev!
Vadītāju vakances 
KATEGORIJAS MENEDŽERIS/-E - IEPIRKUMU SPECIĀLISTS/-E
НОВЫЕ ТОРГОВЫЕ СИСТЕМЫ
Konkurss beidzas 2014-08-24

Darbinieku meklēšana 
TŪKSTOŠIEM vakanču 
DELFI ceļojumi
Kontakti | Atsauksmes | Par Delfi | Komentāri portālā | Lietošanas noteikumi | Reklāma@DELFI | RSS | mDELFI | Delfi.ee | Delfi.lt | Delfi.ua
Copyright © AS DELFI. All rights reserved.