risu krems

Ka pareizi uztaisit risu kremu?
Re: risu krems

Izvāru rīsus. Atdzesēju. Uzputoju putukrējumu. Sajaucu kopā un ēdu ar skābenu ķīseli.
Re: risu krems

a es veel shito te zhelatiinu lieku un citronu mizas ieriiveeju.
Re: risu krems

es tieshi domaju ko darit ar risiem shovakar...paldies no manis!
Re: risu krems

Jā, ja iznāk paturēt, tad želatīnu vajag, lai putukrējums neatsulo.
Re: risu krems

Nu nezinui, bet man parasti no visa šitā pasākuma sanāk lūk kāds rezultāts - rīsi nosēdušies apakšā, putukrējums pa virsu. Ko daru nepareizi? Ļieku želatīnu arī klāt, vispirms sajaucu to ar rīsiem, tad iecilāju putukrējumu.
Re: risu krems

nu es parasti daru taa, ka zhelatiinu iemaisu putkreejumaa.un tad arii riisus iecilaaju turpataas. nez noseedies nekad taa baigi nav, varbuut es vienkaarshi kaartiigaak saputoju?
Re: risu krems

IMO to želatīnu tomēr vajag likt pie putkrējuma. Citādi teu viņš apķep ap rīsiem, putkrējums atsulojas, paliek šķidrs un rīsi nogrimst dibenā.
Re: risu krems

vo vo. es jau ar vispirms recepti kartiigi izlasu un tur jau taa seciiba pareiza vienmeer ir uzrakstiita.
 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
  
 
DELFI darbs
GALVENAIS INŽENIERIS/-E – BŪVDARBU VADĪTĀJS/-A
CV-Online klients
Konkurss beidzas 2014-08-24

Darbinieku meklēšana 
TŪKSTOŠIEM vakanču 
Klientu apkalpošanas centra vadītājs/-a Rīgā
Citadele

Vakance Tev!
Vadītāju vakances 
DELFI ceļojumi
Kontakti | Atsauksmes | Par Delfi | Komentāri portālā | Lietošanas noteikumi | Reklāma@DELFI | RSS | mDELFI | Delfi.ee | Delfi.lt | Delfi.ua
Copyright © AS DELFI. All rights reserved.