Kā foršāk pagatavot nēģus?

Lūdzu sniedziet padomu! Man ļoti garšo cepti nēģi, bet viņu garšas amplitūda ir ļoti dažāda. Sakiet, kādēļ viņiem pirms cepšanas neizņem iekšas,(kā piem. lucīšiem) vai tad tā nebūtu daudz patīkamāk, bet varbūt tā nedrīkst izdarīties ar nēģiem?
Man rīt jāsagatavo šodien piegādātie svaigie nēģi, tādēļ lūdzu padomu.
Re: Kā foršāk pagatavot nēģus?

Vai tagad sākas sezona? tad jau jāmeklē tirgū svaigie...uzliec meklētāju vai nu šinī portālā - nēģi, vai arī pameklē www.receptes.lv Kaut kur vienā no šiem atradu receptes. Cik atceros, pagatavot bija ļoooti vienkārši.
Re: Kā foršāk pagatavot nēģus?

Wow, točna sezona sākusies???
Mmmm :)))
Pati negatavošu, bet nu jāmeklē, kur nopirkt :(
Re: Kā foršāk pagatavot nēģus?

apcepu uz restītēm cepeškrāsnī vai uz sausas pannas, tad lieku pīlē, pārleju ar melno tēju un pasautēju kādu brītiņu, ar dakšu pārbaudu, kad gatavi un lieku zem sloga atdzist.
aaaa sākumā ar rupjo sāli norīvē.
Re: Kā foršāk pagatavot nēģus?

a kur var nopirkt negatavotus nēģus, un cik tie maksā?
Re: Kā foršāk pagatavot nēģus?

tirdzinjaa 4,80 kg
Re: Kā foršāk pagatavot nēģus?

Es nēģus apcepu uz restītes{uz oglēm},tikai nevajag par daudz sabrūnināt,jo tad sitīs cauri rūgtumu.Tad lieku pīlē un zem nēģiem
palieku upeņu zariņus,virsū uzleju nestipru melno tēju+melnos piparus{dažus},tad cepeškrāsnī sautēju apm.30-40min.Pēctam noleju gatavo buljonu,pieberu sāli pēc vajadzības un lieku arī želantīnu,kuru pārleju nēģiem-un zem sloga.Mūsu ģimenei garšo ļoti!!!Mans nēģu daudzums ir 1,5kg.
 Atbildēt uz šo ziņojumu
 Tavs vārds:
 Tavs e-pasts:
 Temats:
  
 
DELFI darbs
Būvuzraugs/-dze vispārējās būvniecības specialitātē
Starptautisks celtniecības ģenerāluzņēmējs

Vakance Tev!
Vadītāju vakances 
TIRDZNIECĪBAS PĀRSTĀVIS/-JI
Bio Circle Balticum JSC
Konkurss beidzas 2014-10-26

Darbinieku meklēšana 
TŪKSTOŠIEM vakanču 
DELFI ceļojumi
Kontakti | Atsauksmes | Par Delfi | Komentāri portālā | Lietošanas noteikumi | Reklāma@DELFI | RSS | mDELFI | Delfi.ee | Delfi.lt | Delfi.ua
Copyright © AS DELFI. All rights reserved.