|
|
| dzimsanas dienas ballite |
Autors: evix
Datums: 09.03.09. 15:12
sveiki, manai draudzenei 13 dzimene
mes palidzam rikosanaa
nespejamm izdomat normalas speles
vai varetu kadu ieteikt??? |
|
| Re: dzimsanas dienas ballite |
Autors: Agnese
Datums: 22.03.09. 17:32
Chau, Evija! :D :D :D ēm... Kādas spēles tu gribi? :D Mēmo shovu, kas ar šokolādi, vai mīklas, spēles ar baloniem, knaģu spēles, pirmā kāzu nakst! :D :) Nju re! :) Cerams ka iedvesmosies!?! :D |
|
Autors: lana
Datums: 22.05.09. 19:28
es nezinu ko uz dzimsanas dienas svinibam darit nezinu speles |
|
Kāršu spēle
Šajā spēlē atkal visiem ir jāpaņem krēsli un jāapsēžas aplī. Spēles vadītājam, kas atrodas apļa vidū un stāv kājās, ir nepieciešamas kārtis. Viņš katram parāda vienu kārti, kas ir jāatceras. Galvenais atcerēties ir zīmīti – ercenu, pīķi, kāravu vai kreici.
Tad, kad katrs ir ieraudzījis savu kārti, spēles vadītājs ņem no kāršu čupiņas augšas vienu kārti un sauc tās zīmīti. Attiecīgās zīmītes īpašnieks, pārsēžas vienu vietu pa labi (ja tur kāds sēž, tad sēžas klēpī). Tad ņem nākamo un atkal sauc zīmīti. Ja tiek nosaukta kāda zīmīte, bet tās īpašniekam kāds jau sēž klēpī, tad viņš nedrīkst kustēties, viņam jāgaida, kad viņam vairs neviens klēpī nesēž un var doties uz priekšu pēc tam, kad tiek atkal nosaukta viņa zīmīte.
Uzdevums ir nokļūt savā vietā, bet tad, ja cilvēks ir nokļuvis savā vietā, bet iesēžas klēpī, tas neskaitās. Skaitās tad, ja apsēžas pats uz sava krēsla. |
|
Kāršu spēle
Šajā spēlē atkal visiem ir jāpaņem krēsli un jāapsēžas aplī. Spēles vadītājam, kas atrodas apļa vidū un stāv kājās, ir nepieciešamas kārtis. Viņš katram parāda vienu kārti, kas ir jāatceras. Galvenais atcerēties ir zīmīti – ercenu, pīķi, kāravu vai kreici.
Tad, kad katrs ir ieraudzījis savu kārti, spēles vadītājs ņem no kāršu čupiņas augšas vienu kārti un sauc tās zīmīti. Attiecīgās zīmītes īpašnieks, pārsēžas vienu vietu pa labi (ja tur kāds sēž, tad sēžas klēpī). Tad ņem nākamo un atkal sauc zīmīti. Ja tiek nosaukta kāda zīmīte, bet tās īpašniekam kāds jau sēž klēpī, tad viņš nedrīkst kustēties, viņam jāgaida, kad viņam vairs neviens klēpī nesēž un var doties uz priekšu pēc tam, kad tiek atkal nosaukta viņa zīmīte.
Uzdevums ir nokļūt savā vietā, bet tad, ja cilvēks ir nokļuvis savā vietā, bet iesēžas klēpī, tas neskaitās. Skaitās tad, ja apsēžas pats uz sava krēsla. |
|
Autors: Paula
Datums: 14.06.09. 17:01
Ja jūs esat daudz tad jūs varat sasviest kādas smieklīgas drēbes maisā un tad pa apli dot viens otram (jābūt mūzikai).Kad mūzika apstājas tad no maisa jāizvelk kāda drēbe un jāuzģērbj! |
|
| Re:vārda dienas ballite |
palīdziet lūdzu izdomat kādu spēli uz vārda dienu!nezinu ko lai var ar 15 bērniem tur spēlēt!? palīdziet lūdzu! |
|
| Redzimšanas dienas ballite |
Autors: Laura
Datums: 29.10.09. 16:36
uz slotas kaata sakarini vairaakas mantas un lai uz kawt kaadu jautaajumu atbild un aizsietaam aciim atrod daavanu.. |
|
| Re: Redzimšanas dienas ballite |
|
Autors: Rūdolfs
Datums: 11.01.10. 13:01
Mēmais šovs:
Šis variants gan visa vakara gaitā nostrādā vienu reizi, taču nosmieties var uz nebēdu.
Dalībnieks, kurš tēlos kaut ko, ir jāmēģina izdabūt laukā no telpas. Dalībniekam tiek pateikts, piemēram, "koks", taču kamēr dalībnieks ir ārpus telpas, vadītājs visiem viesiem saka: "Miniet visu izņemot "koks"".
Šādu variantu izspēlējām darba Ziemassvēku pasākumā un jāsaka, ka sanāca ļoti amizanti un smieklīgi. Kolēģis "koku" tēloja 5minūtes, tika uzņemtas smieklīgas bildes kā arī daudz C vitamīna :)
!!! Taču atcerieties, ka cilvēkam, kurš būs tas, kurš tēlos, ir jābūt ar labu humora izjūtu un var pasmieties pēc tam par sevi, ka ir "iznests cauri". Savādāk cilvēks var apvainoties un pasākums tiks nedaudz izbojāts!!!
Un šāda spēle ir piemērota vairāk draudzīgai kompānijai, kurā visi visus pazīst. Taču tas jau katram pašam jāizlemj. |
|
| DZIMSANAS DIENA |
Autors: BEIBE
Datums: 17.01.10. 11:05
PASAKIET LUDZU KADAS SPELES VAR SPELET DZIMENE UN JA JUS ZINAT VARATU LUDZU UZRAKSTIT KADU SPELI |
|
| Re: DZIMSANAS DIENA |
|
Autors: minka
Datums: 27.01.10. 17:05
davaaaaj uzrakstiet kādas spēles |
|
Autors: egija
Datums: 04.04.10. 17:38
Olu stafete
Nepieciešamas divas karotes un divas olas. Jāiezīmē stafetes sākuma vieta un jānoliek krēsli vai kas cits laukuma otrā galā. Dalībnieki sastājas divās komandās viens aiz otra. Pirmajiem rokā karote un tajā ola. Ar šo karoti jāskrien līdz laukuma otram galam, jāapskrien ap krēslu, tad atpakaļ un jānodod stafete nākamajam komandas dalībniekam. Par katru olas izkrišanu var ņemt ķīlu vai arī komandām skaita soda punktus. |
|
|
Datums: 09.04.10. 12:00
Ha, ha, ha
Spēles dalībnieki noguļas uz zemes tā, lai nākamā cilvēka galva būtu uz iepriekšējā vēdera. Aptuveni tā, kā ir attēlā, bet var arī apgulties vienā rindā.
Spēles uzdevums ir: pirmais, kas guļ (kam nav galva nevienam uz vēdera) saka: „Ha!”, nākamais saka 2 „Ha” utt. Uzdevums ir nosaukt visus „Ha” līdz beigām, nesākot smieties, ja sāk smieties, tad viss jāsāk no jauna.
Saķert vienam otra īkšķus
Šo var izspēlēt vienkārši beigās, kā labu nobeigumu. Visi sastājas aplī un saķer viens otra labās/kreisās rokas īkšķus. Tas nav viegli, it sevišķi, ja ir daudz cilvēku.
Vārds + kustība/ īpašība/lieta
Vairāk tāda kā iepazīšanās spēle. Visi spēles dalībnieki sastājas aplī. Pirmais nosauc savu vārdu un uz sava vārda pirmā burta kādu īpašības vārdu/lietu/dzīvnieku utml. Var arī izdarīt kādu kustību.
Nākamā dalībnieka uzdevums vispirms ir nosaukt iepriekšējā vārdu ar īpašību/lietu/zvēru/kustību un tad savu. Tā iet pa apli un katrs nākamais sauc arvien vairāk dalībnieku vārdu un īpašību/lietu/zvēru/kustību. Pēdējais nosauc visu dalībnieku vārdus un tas, ko nolemj nosaukt līdz ar vārdu.
1 lieta, ko ņemtu līdzi uz neapdzīvotu salu
Visi nostājas/apsēžas aplī un nosauc vienu lietu, ko ņemtu līdzi uz neapdzīvotu salu. Ja ir forša kompānija, var arī padiskutēt, kāpēc tieši to un neko citu.
Kopīgās lietas
Sagatavo iepriekš jau lapiņas (sk. 2. pielikumā), kuras izdala katram dalībniekam. Spēles uzdevums ir vairāk iepazīt vienam otru. Katram dalībniekam ir grupā jāatrod 1, 2 vai 3 cilvēki, kuri atbilst noteiktajiem nosacījumiem (to jāskatās pēc grupas lieluma).
Īpašību spēle
Iepriekš jau sagatavo lapiņas, uz kurām rakstītas īpašības (sk. 3. pielikumu). Katram dalībniekam izdala 5 īpašības. Uzdevums ir atrast tās 5 īpašības, kuras dalībnieku raksturo vislabāk. Atrod īstās savstarpēji mainoties ar īpašībām.
Tās, kuras paliek neizmantotas, noliek uz galda gadījumā, ja kāds tiešam nevar atrast īstās, tad var paņemt kādu, kas stāv uz galda.
Tad, kad visi īpašības ir atraduši, nostājas aplī un nosauc visas 5 sevi raksturojošās īpašības kopā ar vardu.
Nostāties uz krēsliem un sarindoties pēc vārdiem alfabēta secībā
Visiem dalībniekiem lūdz nostāties uz krēsliem, kas salikti vienā rindā. Tad liek nostāties pēc vārdiem alfabēta secībā, nenokāpjot no krēsliem. Tāpat var likt sarindoties pēc auguma, vecuma, dzimšanas dienas, brāļu/māsu skaita vai matu garuma
Vārdu zīmīšu veidošana
Katram dalībniekam iedod papīra lapiņu (sk. 4. pielikumā) un rakstāmo, uz kuras viņa uzdevums ir uzrakstīt savu vārdu un lapiņas apakšā 3 lietas, kas viņu vislabāk raksturo.
Bum, bam, boejing, bombā
Visi spēles dalībnieki nostājas aplī. Ir pieci vārdi, kurus sakot notiek kāda virzība. Ja spēles vadītājs saka: „Bum”, tad tas, kurš stāv pa labi turpina, sakot „Bum”. Ja tas, kura kārta ir teikt „Bum”, pasaka „Bam”, tas pats notiek pa kreisi. Tātad – bum iet virzienā pa labi, bam – pa kreisi.
Ja pasaka „Boejing”, tad turpina tas, kurš atrodas tieši pretī tam, kurš runā. Bet uz komandu „Bombā” visi samainās vietām un turpina tas, kurš pēdējais runāja, respektīvi, tas, kurš teica: „Bombā!”
Kāju mežģis
Visi nostājas aplī un sadodas rokās. Spēles vadītājs sāk – viņš liek vienu kāju pie blakus stāvošā kājas. Nākamā uzdevums ir to kāju, pie kuras pieskārās iepriekšējais, pielikt pie blakus stāvošā kājas. Uzdevums ir palikt pēdējam aplī. Tas, kurš vairs nespēj noturēties kājās un apkrīt, no spēles izstājas.
Sarindoties pēc: auguma/vārda/dzimšanas dienas/brāļiem, māsām/matu garuma
Šeit ir nosaukti vairāki veidi/ parametri, pēc kā likt grupai nostāties vienā rindā nerunājot, lietojot tikai žestus un visu ko citu tikai nerunājot.
Spēle ar segu
Iepazīšanās, vārdu mācīšanās spēle. Visa grupa sadalās 2 daļās. Abām grupām liek notupties 2 čupiņās. Tām pa vidu 2 spēles vadītāji tur segu. Pie segas pienāk no katras komandas pa vienam. Līdzko sega tiek nolaista, abu pretinieku uzdevums ir pirmajam nosaukt pretī sēdošā vārdu. Tas, kurš vārdu nosauc pirmais, savā komandā paņem zaudētāju. Uzdevums ir savākt savā komandā visvairāk dalībnieku
Ar tualetes papīru
Visi spēles dalībnieki nostājas aplī. Spēles vadītājs lūdz katru dalībnieku iedomāties, ka ir paziņojums, ka no šī brīža divas dienas nebūs tualetes papīra un lūdz katru paņemt no vadītāja ruļļa tik daudz, cik viņam varētu būt nepieciešams. Tad, kad katrs ir paņēmis pietiekoši daudz papīra, tad attiecīgi, cik daudz ir gabaliņu, tik arī daudz lietu ir jāpasaka par sevi.
Spilvens uz riņķi
Visi dalībnieki apsēžas aplī. Viens no dalībniekiem stāv vidū. Dalībniekiem, kas sēž tiek iedots spilvens, kurš ir jāpadod uz riņķi, bet to nedrīkst mest.
Tā dalībnieka, kas stāv vidū, uzdevums ir apsēsties uz spilvena. Tam cilvēkam, kuram vidū stāvošais iesēžas klēpī, dodas vidū un arī mēģina iesēsties kādam klēpī.
Sēšanās aplī
Visi dalībnieki sastājas aplī, pagriežas pa labi. Spēles vadītājs saka, lai sper vienu soli uz vidu, veidojot ciešāku apli. Pēc tam lūdz uzlikt rokas uz priekšā stāvošā pleciem, kad jau atkal dalībnieki ir pakāpušies uz vidu, viņiem rokas ir jāuzliek uz aiznākamā cilvēka pleciem. Jāskatās, vai ir labs aplis. Tad var palūgt visus apsēsties, ja dalībnieki labi apsēžas un neviens neapkrīt, tad var lūgt iet uz priekšu, tāpat sēžot. |
|
|
Autors: ome
Datums: 26.04.10. 23:24
vai kāds nav spēlējis mājās- vai esi gudrāks par piektklasnieku? varbūt var padalīties ar jautājumiem? |
|
Autors: kristine
Datums: 18.06.10. 14:19
man paliks 13 gadi.vajag kadu interesantu speli.dalibnieki bus 4 meitenes |
|
Autors: Loreta
Datums: 09.08.10. 16:29
Palīdziet izdomāt spēles 14.dzimšanas dienā zēnam.
;0 |
|
Autors: alise
Datums: 27.10.10. 15:39
Palīdziet man izdomāt feinas dz-dienas spēles!!
Mes būsim7 vai 6!!!
Balīte notikis 30 oktobrī'2010 |
|
Autors: diana
Datums: 09.11.10. 21:00
jus lol varat interneta atrast loxi.....visss jums ir priek6a bet jus ha ha ha...jus interneta uzrakstat (spēles dzimene )) un viss sokey busss. ja esat stulbii |
|
|
Autors: Kristīne
Datums: 12.11.10. 16:23
Man rīt Dzimšanas diena! Lūdzu palīdziet izdomāt spēles. |
|
Autors: Aivis
Datums: 14.11.10. 18:33
Tur ir vairaki labi piedavajumi. Piem.:
1. Fitnesa klubu tīkla „Atlētika” mēneša abonements ar 62% atlaidi. Norūdies ziemai!
2. Ņem līdzi draugu un dodies baudīt - 50% atlaide dāvanu kartei restorānā Harry Morgan
3. Biznesmeņa cienīgs darījums - par 73% zemāka cena Promenade Hotel divvietīgam biznesa klases numuriņam!
4. Biļetes uz Kino – 0.80Ls!!!! Lētāk vairs nevar!
UN daudz citu piedāvājumu.
Pats ieperkos tagad seit:
http://www.atlaizuklubs.lv/lv/r-1i10s1w1r4lb3p143/
Baigi labi. Kadus vel ziniet????? |
|
Autors: andis
Datums: 22.11.10. 15:01
(sex)(finger) |
|
Autors: nikola
Datums: 10.12.10. 13:12
man vajag dzimšanas dienas spēli 2.meitenēm un 2.zēniem |
|
Autors: luchyz
Datums: 11.12.10. 20:17
spēle-drauga atbalsts
saliek bānītī vairākus krēslus bez atzveltnes(tā lai ir visiem dalībniekiem),tad visi apsēžas un uzliek galvu uz aizmugurē sēdošā cilvēka ceļiem.Tas kurš ir pašās beigās atmuguriski liek rokas uz zemes.Vadītājs pa vienam ņem krēslus ārā,un tad cik ilgi virkne noturēsies.Ja spēlētāji runājuši pretī vadītājam spontāni jāpagrūž pats pēdējais bānītī,lai visi pārējie nokrīt.:D |
|
Autors: laura
Datums: 26.12.10. 11:22
vajag 9 krēsli un 8 spēlētāji kāmēr ir m'ūzika jāskrien apkārt mūzika apstājas ir jāapsēžas viens spēlētājs paliek lieks krēslu jānoņem tā arī jāturpina. |
|
sveiki, man paliek11 gadi un nevaru izdomat ko darit busi kopa 6.
lūdzu palīdziet. man dzimšanas diena ir 25,janvārī bet svinēšu 26,janvāri. |
|
sveiki, man paliek11 gadi un nevaru izdomat ko darit busi kopa 6.
lūdzu palīdziet. man dzimšanas diena ir 25,janvārī bet svinēšu 26,janvāri. |
|
Autors: endija
Datums: 11.03.11. 13:48
Sveiki! Man paliks 13. gadu un es nevaru izdomat speles kuras mes ar draudzenem varetu spelet. Ciemini bus vai nu 5 vai 6. |
|
Datums: 21.03.11. 21:00
man paliek 10 gadi pleaas plidziet izdomat speles 14 cilvekiem. |
|
Palidziet izdomat speles man paliek 12 un buss 5 meitenes |
|
Autors: laura z
Datums: 29.04.11. 15:37
piemēram ka lekšana iekšā gruzu maisā |
|
Autors: evelīna
Datums: 16.06.11. 22:27
veiki,manai māsai paliek 8 gadi.2011 gad ā.
Es ļoti mīlu savu māsu.Viņa ir pati labākā uz pasaules..... |
|
|
Autors: saafibrother
Datums: 18.06.11. 18:16
iesaku nopirkt "Alias" - jautrība garantēta. |
|
Autors: Labais
Datums: 21.06.11. 16:15
http://alturl.com/u78yx |
|
Autors: Rebecca
Datums: 11.07.11. 13:09
Sveiki. Man 24.jūlijā ir dzimšanas diena. Man paliek 12 gadi. Būs 3 ciemiņi un es gribētu uzzināt jaunas un foršas spēles. Es paskatījos iepriekšējos ierakstos un iedvesmojos, bet gribētos zināt vēl spēles. :) |
|
|
Autors: www.drosamdarba.lv
Datums: 14.07.11. 15:15
Darba aizsardzība, darba aizsardzības pārraudzība www.drosamdarbam.lv , SIA Guna BSK, kompatenta institūcija darba aizsardzībā, Latvijā jau 6. gadu :)
Konsultācijas darbam ar datoru, kā pareizi lietot, lai nesabojātu redzi.
Konsultācijas, dokumentācija darba aizsardzībā, par drošu vidi. |
|
| DZIMSANAS DIENA |
Man vajag kadas dažas intresantas spēles kur var piedalīties daži zeni un vairakas meitenes ! |
|
Autors: Evelīna
Datums: 26.07.11. 21:43
čau!Man 7.augustā dzimene paliek10 gadi vai varat palīdzēt atrast noramālas spēlēs ko var spēlēt bērni! |
|
| Dzimenīte |
Autors: Diānīte
Datums: 27.07.11. 15:13
Sveiki!
Palīdziet izdomāt spēles uz 7. augustu 2011.
Rakstat uz e-pastu:
dianakota@inbox.lv
:) |
|
| Re: Dzimenīte |
Caw man buus dzimeniite 16.augusta un m an vajag speles 6cielvekiem un vairak ludzu sutiit uz epastu speles paldies :*:*:*
Loti vajag jusu paliidzibu : |
|
| Re: Dzimenīte |
|
Autors: Ančiijs
Datums: 26.09.11. 22:07
dz/d būs ap 30 cilvēkiem ;D vajag kādas spēles ar alkoholu un vnk jautras |
|
| konkurs dzimsanas diena |
|
Autors: inta
Datums: 24.10.11. 22:46
sim konkursam vajag diegu balvas nu konfektes vai vai ko tu gribi!
sakam istiepiet diegu visu nu ne visu nu panemiet 1m diega noskerejiet un piesejat balvas vini jusu ciemini ies ar aizvertam acim un skeres balvu ja vins grib iet us citu pusi
pasakat vinam netrapiens vot tads konkurs bedz tam pasakat vai nosutiet kautko ari te man ari man dzimsanas diena ir 28 oktobru nu ludzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Re: dzimsanas diena |
Autors: elina
Datums: 25.10.11. 11:59
Man vajag jusu palidziba man paliek 14 gadi un man vajag priekss vecakiem cilvekiem speles.! iesakiem ludzu sutiet uz manuu e-pastu mam dzimene ir 29 oktobrii. |
|
Autors: marta
Datums: 19.11.11. 15:34
man paliek 18 gadi un es nezinu ka isti izklaidet savus viesu .. viesi bus ap 30 cilveku vecuma no 12 lidz 36 gadiem. ko jus iesakat tik plasai cilveku auditorijai!! ?? ludzu palidziet!! |
|
|
Autors: kiki
Datums: 26.11.11. 18:34
sveiki!
vai varat ieteikt uzdevumus tieshi jubilarei kurai paliek 18!
pildot uzdevumus beigas sanemtu davanu, bet nezinaam kadus smiekligus jautrus uzdevumus uzdot! Paliidziet ja jums ir idejas! :) |
|
| Re: vārda diena |
Autors: evucis
Datums: 29.11.11. 16:39
Man vajag izdomāt spēles!Palīdzēsiet???:) |
|
| vārda diena |
|
Autors: Igors
Datums: 18.12.11. 12:11
FEIL LOL FEIL LOL |
|
| Re: vārda diena |
Autors: toms
Datums: 20.12.11. 21:38
man rīt vardene palīdziet izdomāt spēles |
|
| dnjuha!!! |
Autors: Jolanta
Datums: 06.01.12. 12:35
manam bralenam,rit ir dnjuha. paliek 10 gadi, bus daudz draugu gan zeni, gan meitenes, un vinjw nzin ka izklaidet viesus!!!!! spelem, jabut jautram, smiekligam, un tadam ka vinju vecuma, jo visi ir mazliet kautrigi!! paldies!:) |
|
| dnjuha!!! |
Autors: Jolanta
Datums: 06.01.12. 12:39
manam bralenam,rit ir dnjuha. paliek 10 gadi, bus daudz draugu gan zeni, gan meitenes, un vinjw nzin ka izklaidet viesus!!!!! spelem, jabut jautram, smiekligam, un tadam ka vinju vecuma, jo visi ir mazliet kautrigi!! paldies!:) |
|
| jaut! |
Autors: Liga
Datums: 06.01.12. 17:41
Vai kāds nezin kā sauc to spēli, kurā katrs dalibnieks uz lapiņas uzraksta vairakus dzivnieku vardus un tad speles vaditajs lasa tekstu un kada warda wieta katrs dalibnieks lieks savu dziwnieku..? Es mekleeju to tekstu.. warbut kads war palidzeet! man wajag sowakar! :) |
|
| jaut!!!! |
Autors: janis
Datums: 06.01.12. 19:22
ta ir dzimasanas diena nevis kautkas cits man ir jau 8 gadi man ir balote un te neka tada nav ko panemt uz info....................... |
|
| Ieteiciet! |
Autors: ZANE.
Datums: 09.01.12. 16:33
Labdien, nu vnk čau! Kā iet|? Ieteiciet kādas spēles un konkursus jo 13.01.2012 būs manai draudzenei dzimene. Ļjoti gribētu kādu konkursu vai spēli uzrīkot, Rakstat man nevis komentāros bet pa e-pastu kzabele@inbox.lv ...
Būšu priecīga, ieteiciet uz viņas dzimeni man kādu spēli vai konkursu, būšu priecīga.
Bet ātrāk man sūtat jo vēl 4 dienas līdz viņas dzimenes. |
|
| Re: Ieteiciet! |
Autors: ZANE.
Datums: 09.01.12. 16:35
Jāni es nesapratu ko tu raksti 8 gadniek. |
|
man ir uzticeets riiko klases vakaru man viss ir izdomats tikai nav spelu ludzu iesakiet kautko. macos 5. klase speeles piedaliisies20 daliibnieki! paldies jau ieprieks:) |
|
Autors: caka
Datums: 16.01.12. 21:26
neko nezinu |
|
Autors: Kristine
Datums: 23.01.12. 14:11
Sveiki,
Varbūt kādam noderēs info šāds, galvenais pastāsti draugiem saviem.
Lieliskas atlaides katru dienu.
1.Starptautiskā svara samazināšanas centra „Dakteris Bormentāls” nodarbības ar 50% atlaidi.
2.Dāvanukarte juvelieru izstrādājumiem ar 50% atlaidi.
3.Ziema ir klāt! Uzzini savas veselības stāvokli un iegūsti skaistu augumu. Ar 67% atlaidi.
4.Tuvojās Valentīndiena uzdāvini sev un mīļotam īpašu kompleksu 4 stundu garumā + nakšnošanu numuriņā. Ar 60% atlaidi
5.Iegūsti klientu karti no vindecor.lv ar 50% atlaidi
6.Bērnu dzimšanas un vārda dienas ballīte ar 55% atlaidi
7.Aukstums jau aiz loga, Siltumsūkņa montāžai 78% atlaide.
8.Pilns B kategorijas teorētiskais kurss tikai 9Ls.
9.Profesionāla 2 stundu fotosesija studijā. Fotogrāfs Edgars Ramutis. 50%
10.Mūzikas kompaktdisks metāla grupas Neglected Fields albums "Splenetic" Ar 60% atlaidi. Portālā redzams no 24.janvāra
11.Palutini savas pēdiņas! Profesionālie Scholl pēdu kopšanas līdzekļi sausiem papēžiem un patīkamam pēdu aromātam visas dienas garumā! -65% Portālā redzams no 26.janvāra
Vairāk info šeit:
http://www.no50.lv/
Vinnē dāvanu karti 10 Ls vērtībā no www.no50.lv
Kā vinnēt?
Pievienojies sekotājiem.
http://www.draugiem.lv/no50/
un tālāk spied ieteikt šo:
http://www.draugiem.lv/no50/gallery/?pid=245551568
1 no 1000 vinnē dāvanu karti, ja piesakās sekotāju 2000 vinnēs 2 cilvēki, ja 3000 vinnēs 3 cilvēki. utt..
Tāpēc iesakām tālāk.
Nepalaid savus 10 Ls garām.
Iespēja papildus vinēt 10 Ls pievienojot bildi konkursam:
http://www.draugiem.lv/no50/api/konkursi/contest/143159 |
|
man vakag speles dzimenei pliz palidziet man man vajag lidz 6odienai pliz palidziet? |
|
|
Autors: anonims
Datums: 25.01.12. 06:38
skatos te tikai sikie vien prasa peles :D
man 22 paliek un nezinu ko citu bez dzersanas darit :D
1. bear-pong taka apskatiju ka variantu,bet bus daudz cilveki un tad nesanaks.
2. kam patik,var spelet, to muzikalo kreslu.
piem jus tur 6 sikie uun 5 kresli, saliek apli ar sedekli uz aru,
vaditajs atskano muziku un visi iet uz rinki gar kresliem. kad muziku apstadina (ik pa 10-20sek) visi megina apsesties,kam nesanak vieta,tinas prom un panem vienu kreslu ara.
3. memo sovu mierigi 2 komandas sadalot visu baru...
katra komanda katram ir jaiet attelot vardu.
pretinieki iedod raadamo vardu un lai tad tas viens,kam jarada,tas atdarina visadas kustibas lai uzminetu vina komanda.pretinieki pa to laiku smejas :D
ja uzmin tad 1 punkts,ja ne,tad neka..un kad apnik spelet,saskaita punktus un vakara gaita baz acis kura komanda labaka :D
4. kam jau sak pretejais dzimums patikt,var spelet pudeles griesanu :D
apsezas apliti pec iespejas ciesak viens otram ta lai sedetu zens,meitene,zens utt..
pa vidu iegriez gulosu pudeli.
uz kuru cilveku apstajoties pudele norada,tam dod bu4u,cik garu to pasi nolemj,
ja uzkrit savs dzimums,tad vnk sarokojas vai kka ta :D
5. "patiesiba vai risks" ta mums bija populara katru vakaru :D
kr4 salasas draugi un spele kaut vai katru vakaru satiekoties :D
nosakat secibu,piem 1,2,3,4.... un kurs katrs pec kartas ir.
tatad pirmais sak,uzdod katram jautajumu : "patiesiba vai risks" kadam no dalibnirkam,ja vins atbild "patiesiba", tad uzdod kkadu jautajumu uz kuru jaatbild godigi,ja melo,tad bara ir tizli cilveki un nav interesanti.
tad var piem, "tev patik Anninja?" un vinam godigi japasaka: ja vai ne :D
(mums jau bija : "cik procenti no 1-100 tev patik peteritis utt :D )
tatad,ja atbild : "risks" vari likt speletajam kkadu darbibu pildit.
(mums topa bija likt lai bu4o kadu citu zinot,ka baigi patik,bet kautresies)
atkarigs cik nobriedusi, uz lupam vai vaiga bu4ot,ka pasiem patik :D
var likt lai skrien ap maju vai lai nodzied milakas dziesmas piedziedajumu,vienalga :D nav ne uzvaretaju,ne zaudetaju,ir tikai labi pavadits laiks.
6. var uz rinki laist visadus prieksmetus :D
piem apelsinu iespied zem zoda un dod talak,nakamais panem tapat,tikai ar kaklu :D
nu kka ta :D
7. var knagiti slept :D
izdzen vienu no istabas un aizsien acis...
otram (pretejam dzimumam) pieliek knagiti kkur pec iespejas tada vieta lai neatrod.
nu un tas kam acis ciet,nak un mekle chamdot visas malinas :D
mekle knagiti un izbauda speles noteikumu burvibu :D
BET lai butu interesantak,es tikko izdomaju,ka vajag likt vairakus cilvekus,ka maneklus :D
piem dzekam aizsien acis un noliek 3 meitenes :D
vienai knagis matos :D
un tas dzeks tgd nak un mekle pa tam 3 meitenem kur tas knagis :D
Jaaa, un piem uznem laiku cik atri katrs dzeks var atrast vai ka,nu to visu var sakombinet pasi... |
|
Autors: Kika
Datums: 16.02.12. 20:49
Man vaja speli puišu! |
|
Autors: sinčuks
Datums: 17.02.12. 15:36
Sveiki,paldies smēlos daudz labas idejas,bet man pašai tulliņ dzimene gribas kaut ko grandiozu mājās iesakiet man kadu interesantu speli! |
|
| RE:man būs 11 gadi |
Autors: peluxs
Datums: 03.03.12. 21:49
man vaig spēles var kāds atsūtīt vai uzrakstīt? |
|
| RE:man būs 11 gadi |
|
Autors: Igors
Datums: 06.03.12. 15:58
Nedēļas piedāvājums, zivtiņas, kas dara brīnumus par neticamu zemu cenu, ja neesi vel bijis uz šādu procedūru ir laiks. Lieliska dāvana sieviešu dienā.
1. Rīgā, Ogrē vai Lielvārdē! Atbrīvojies no stresa un aizmirsti par ikdienas rūpēm-Garra Rufa SPA procedūra kājām ar 50% atlaidi.
Efektīvs pīlings + relaksējoša mikromasāža ir lieliska pašsajūta . -50% Cena 5,99 Ls
2.Iemūžiniet savu sievišķību! Express fotosesija Sieviešu dienā no Crevent Studio! Tikai par 5,00
3.Procedūru kompleks un slaids augums garantēts -54%
Triecienkurss ķermeņa apmēru un svara zaudēšanai.
4.Klasiskais manikīrs + Gelish nagu pārklājums no profesionāla salona "Pumpuri". Ar 50% atlaidi.
5.Relaksējoša, veselības procedūru programma no "Green Island"-50%
Ļaujies relaksācijas izjūtām ar kādu no veselības procedūras programmām. Iepriecini sevi un savu ķermeni.
6.Profesionāla 1h fotosesija studijā + make-up + matu sakārtojums. Crevent Studio fotogrāfe Kristīne Poļakova.
7.Atspoguļo Savu svarīgāko dzīves mirkli bildē + teksts. -50%
Izveidosim Tev plakātu A2 formātā (61 x 32 cm) ar Tavu izvēlētu fotogrāfiju un tekstu.
8.Parūpējies par savu kāju veselību un izskatu laicīgi-Limfodrenāža jeb gaisa zābaki ar 57% atlaidi.
Apmēram 70% pieaugušo cilvēku cieš no limfas un asinsrites traucējumiem.
9.Mēneša abonents no sporta kluba „Hansu” -60%
Ķermenis - tas ir spēks, gars - tā ir dvēseles iekšējāpasaule, un, tikai apvienojot tos, gūsi panākumus dzīves ceļā.
10.Kļūsti par pilnvērtīgu seksuālo partneri! ! Uzdrīksties uzlabot savu seksuālo dzīvi. -50%
Kļūsti par pilnvērtīgu seksuālo partneri! Uzdrīksties uzlabot savu seksuālās dzīves un seksuālo kontaktu kvalitāti. Uzlabojoties seksuālās dzīves kvalitātei, Jūsu pāra attiecības kļūs vēl stiprākas!
11.Asinsvadu speciālista konsultācija ar 50% atlaidi.
Lai saglabātu veselību ļoti svarīga ir slimību profilakse.
12.Autoskola PILOTS piedāvā: Pilnu B kategorijas teorētisko kursu Tev un Tavam draugam- abiem tikai 15Ls.
13.Izvēlies savu Hello Kitty T-kreklu ar kristāla apdruku -50%
Kur Hello Kitty tēls veidots ar kristāla apdruku tikai par 4,50 Ls
Ienāc: www.no50.lv/
Ienāc: www.no50.lv/
Ienāc: www.no50.lv/ |
|
| RE:man būs 12 gadi |
Autors: Diāna
Datums: 11.03.12. 10:54
Sveiki! man 18. maijā būs dzimene, varat lūdzu pasacīt kādas jautras spēles? |
|
| lol |
|
Autors: lol
Datums: 04.04.12. 18:58
nu lol kas tās tur augstāk par reklāmām |
|
| Re: lol |
Autors: duda
Datums: 21.04.12. 11:31
Sveiki 27. aprili paliek 15 gadi, bet nevaru izdomat speles. varbut kadam ir spele kur uz lapinam ir sarakstiti jautajumi un atbildes tad viens cilveks izvelk jautajamo lapinu un izvelas cilveku kam jautat. ja kadam ir tada spele ludzu padalieties ar jautajumiem un atbildem. :) |
|
|
Autors: elizabete
Datums: 29.05.12. 20:17
Re kur viena spēle.
Rindā tika salikti krēsli. Pirmās klasē palika meitenes. Zēni tika izmesti no kabineta ārā aiz durvīm.Meitenes iekšā sarunāja, kura izvēlas kuru zēnu un tad sasēdās rindā. Pēc tam puši tika pa vienam aicināti iekšā. Zēnam vajadzēja ieiet un paklanīties tai meitenei kura pēc viņa domām bija viņu izvēlējusies. Ja meitene pameta ar īkšķi norādot uz aizmuguri tad tā bija pareizā un viņam vajadzēja nostāties aizmugurē(šo meiteni vairs nevarēja izvēlēties)Savukārt, ja meitene parādīja garu degunu, tad zēnam vajadzēja iet ārā un gaidīt atkal savu rindas kārtu. tas ilga tik ilgi kamēr katrai meitenei bija viens pāris. Pēc tam izdzina ārā meitenes un viss sākās no jauna tikai šoreiz ar zēniem.
Lūzdu visiem kas spēlē spēles |
|
Autors: Zane
Datums: 15.06.12. 10:20
Maizes ēšana.
Divi cilvēki apstājies pie krēsla vai kaut kāda galdiņa. Uz tā stāv divas pusītes (vienādas) maizes rikas un divas aizdedzinātas sveces. kādam cilvēkam jāstāv no malas un jāskatās vai viss notiek taisnīgi. kad tiek dots starts tiem cilvēkiem ātri jāapēd sava maizes daļa un jānopūš svece un tā kurš ātrāk. Ieteicams maizi bez sēkliņam vai kaut ko tamlīdzīgu jo var iesprūst kaklā. |
|
| Re: dzimene |
Autors: elīna
Datums: 25.07.12. 18:25
atsūtiet lūdzu kādu spēli lidz 29.jūlījam
mēs būsim 3 |
|
Datums: 25.07.12. 18:29
atsūtiet lūdzu kādu spēli lidz 29.jūlijam
mēs būsim 3 |
|
Datums: 25.07.12. 18:30
atsūtiet lūdzu kādu spēli lidz 29.jūlijam
mēs būsim 3 |
|
|
Autors: zane
Datums: 27.07.12. 15:03
nevaru izdomāt spēli uz dzimšānas svinībām |
|
|
Autors: valdiš
Datums: 02.08.12. 07:45
nekas, Zane, es ar vēl sēd un domà, bet spēle ar gumijas klasīšu lekšanu man ir prātā. |
|
Autors: Amanda
Datums: 02.09.12. 17:40
Kas,kur, kad
Panem papira stremeles un jaizdala cilv;ekiem un ir jaut;ajumi kas?, kur?, ar ko?, ko darija?,, un lai neviens neredz atbild uz tiem jautajumiem bet viens cilveks atbild uz vienu jaut. un dod blakus sedosajam dalibiekam un ta kamer visi jaut. ir atbildeti . Un izlasa iznākumu un tiem cilvekiem kuri citi dalibnieki uzrakstija vina vardu jatājumā ar ko? tiem vajag izdarit kas rakstits ko darija?? Sk.?? |
|
|
Autors: amucis
Datums: 17.09.12. 17:07
var arī spēlēt paslēpes! |
|
| Dz. diena |
Autors: Sīkā
Datums: 18.09.12. 18:24
Man paliek 12 gadi nevaru izdomāt spēles Cilvēki bus apmēram 9 |
|
| Re: Dz. diena |
Autors: Evelīna
Datums: 28.09.12. 17:32
Man arī rīt būs Dzimšanas dienas ballīte kur būs tikai es , un vēl 2.meitenes pie manīm ( meiteņu ballīte ) bet viņas pie manīm paliks pa nakti un es nevaru izdomāt spēlēs vakaram. Palīdziet lūdzu.
* Man 11.gadi. :D |
|
Autors: KRISTA
Datums: 03.10.12. 15:48
Palidziet izdomat speles......
Pasa kaut ka nesanak.Bus 4 cilveki....................... |
|
Autors: anita
Datums: 14.10.12. 12:33
mana dzimene bus pec 6 dienam nevaru neko izdomat |
|
Autors: anita
Datums: 14.10.12. 12:34
mana dzimene bus pec 6 dienam nevaru neko izdomat |
|
Autors: becina
Datums: 23.10.12. 22:19
Ludzu ludzu palidziet man vaig kadas 5 speles uz dzimsanas dienu berniem no 5 lidz 10 gadiem ludzu palidziet man laks palicis tikai 1 nedela 3 oktobri |
|
Man rit dzimene bet nezinu nekadus konkursus! |
|
Autors: Alise
Datums: 30.10.12. 12:39
Sveiki!
Man ir drīz dzimšanas diena un nevaru izdomāt spēles. Man paliks 14. :)
Palīdziet lūdzu. |
|
Autors: Paxla
Datums: 31.10.12. 14:54
Nuuuu man paliek 12gadi nezinu kādas spēles spēlēt istabā 4-5 cilvēki:(:(::(:( |
|
Autors: airita
Datums: 04.11.12. 19:06
sveiki
man 6 novembrī dzimenīte
varat pateikt kautkādu spēli
man paliks10 gadi! |
|
|
Autors: KikucisPikucis
Datums: 16.11.12. 18:26
ir divas komandas var pa visu māju vai istabu ''izmētāt'' puzles gabaliņus un ļaut ciemiņiem tos atrast, tā komanda kura pirmā saliks puzli dabūs balviņu |
|
Autors: vika!
Datums: 30.11.12. 20:21
eemmm.... varetu spelet pudeli,,,,,paslepes un memo sovu karo4e daudz kas jautajiet man es visu zinu!!! |
|
|
Autors: sabucaa
Datums: 28.12.12. 15:11
sveikini man paliek 10gadi nezinu atrakcijas sadas tadas sinu bet jau zinamas vai nevarat kads ko ieteikt dzimene bus 17 Janvāri tas jau 2013 gads. draugi bus apmeram 3-4 |
|
|
Autors: sabucaa
Datums: 28.12.12. 15:11
sveikini man paliek 10gadi nezinu atrakcijas sadas tadas sinu bet jau zinamas vai nevarat kads ko ieteikt dzimene bus 17 Janvāri tas jau 2013 gads. draugi bus apmeram 3-4 |
|
| Modes skate |
Autors: Paula
Datums: 29.12.12. 15:17
Šī spēle ir domāta meitenem.
Ir sagatavoti dažādi tērpi un meitenes izvēlās kadus tērpus viņas griB
Visas uzkrāsojās un ir gatavas iet un parādīt savu tērpu. |
|
| Spēles |
Autors: Justīne
Datums: 06.01.13. 11:53
Lūdzu palīdziet man drīz ir dzimmene palīdziet izdomāt spēles |
|
| Re: Spēles |
Autors: Šarlotte
Datums: 21.02.13. 19:46
Sweiki!:))
Man tagd ir 16 gadiņi un gribēju palūgt jūsu palīdzibu vai nezināt kādas jēdzīgas spēles priekš v. dienas?(tā būstikai priekš meitenēm)
Un arī kādu norm. filmu varētu ieteikt??? |
|
| Re: Spēles |
Autors: Anita
Datums: 27.02.13. 17:10
Sveiki varat lūdzu ieteikt kādas spēles priekš dzimšanas dienas. Galvenais lai to varētu spēlēt gan pieaugušie gan bērnu. Telpa ir neliela. |
|
| Palīgā!!!!!!! |
Datums: 18.03.13. 17:22
man dzimene ko lai spēle sutiet uz epastu ja ir idejas pele58@Inbox.lv
spele iesaku opirkt tvisteru vai ari pinjatu |
|
| Palīgā!!!!!!! |
Datums: 18.03.13. 17:22
man dzimene ko lai spēle sutiet uz epastu ja ir idejas pele58@Inbox.lv
spele iesaku opirkt tvisteru vai ari pinjatu |
|
| garie deguni!! |
Autors: ieva
Datums: 30.03.13. 12:01
vajag vienalga cik meitenes un zēnus bet abiem jābūt vienādiem,
zēni iziet visi āra bet meitenes paliek sēžot krēslos.
Tad meitenes čukstus pasaka vienu zēnu bet nedrīkst būt vienādi zēni
katrai meitenei jābūt savādāks zēns.
Tad zēns viens ienāķ iekšā un uzlūdz bet ja nau tā meitene kuru viņš domāja,
tad tai meitenei jāparāda garš deguns un zēnam jājiet ārā aiz durvīm atpakaļ
bet ja ir jāpgriž apkārt un jājiet malā.
Un pectam ja grib var samainīties meitenes iet ārā bet zēni paliek iekšā!!! |
|
| Palidziet... |
Manam bralim paliek 10 gadi,palidziet!!!!
Palidziet man izdomat kaut kadas jautras speles....
Bus apmeram 10 cilveku.... |
|
| Re: Palidziet... |
|
Autors: Andi99
Datums: 12.04.13. 15:22
Man sodien paliek 14 nevaru izdomat ko dairit (sples) iesakat...:) plz |
|
| Re: Palidziet... |
Autors: roberts
Datums: 13.05.13. 14:20
Manam draugam ir 70 gadi un es nevaru izdomāt spēli |